facebook tracking
Louise Landberg

Louise Landberg

Projektledare/Affärsenhetschef – Hus

Vad får dig att trivas på Forsen? Det är främst kollegorna och den mycket positiva stämningen som är på våra kontor och projekt. Det som genomsyrar våra projekt är en inställning av lösningsorientering och lite jävlar annama.

Vad blir din nästa stora utmaning på Forsen? Som alltid att ta sig an ett nytt och mer komplicerat projekt än tidigare. Just nu är det ett hotell och restaurang som ska byggas i gamla kontorslokaler, något jag inte gjort tidigare. Jag får också nya utmaningar hela tiden internt på Forsen både med olika interna uppgifter samt i min roll som gruppchef som är mycket stimulerande.

Till sist, beskriv hur en arbetsdag ser ut för dig? Jag har för det första inte alltid en fast arbetsplats utan sitter både på projektkontor, HK och är hos kunder. Jag ägnar ca halva min tid i olika möten som jag själv oftast leder och driver. Tiden där emellan går åt till att leva projektgruppen, vara coach åt mina medarbetare, skriva protokoll och utföra alla de arbetsuppgifter jag säger att jag ska göra på mötena. Det är högt och lågt, att skriva informationsmail, utföra projektekonomiarbete, tidsplanering, avtalsplanering, projekteringsfrågor, myndighetsfrågor, KMA arbete och allt där emellan. Jag är kontaktytan för alla delar i projektet både internt med kollegorna och mot beställare och kunder. Det är också det som är så kul-variationen!

louise.landberg@forsenprojekt.se

Jobbar du redan på Forsen?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor