facebook tracking
Sozan Farag

Sozan Farag

Praktikant – Hus

Sozan, berätta lite om hur din roll som praktikant på Forsen sommaren 2017 har sett ut?

Min sommarpraktik här hos Forsen på Kv Holar i Kista är egentligen min första erfarenhet i att vara ute i ett byggprojekt. Jag har i min roll fått hjälpa till med tidplaner, varit ute på bygget och fotodokumenterat, hanterat protokoll på olika möten, gått skyddsronder och tagit hand om en del administrativt.

Hur skulle du beskriva kollegorna från Forsen som du arbetat tillsammans med?
Jag har jobbat i en organisation med stor erfarenhet av branschen, vilket hjälpt mig att utvecklas i min roll. Jag har fått jobba med ett gäng drivna och roliga kollegor med olika bakgrunder och personligheter, och de har alla behandlat mig på bästa sätt. 

Vad är ditt råd till andra studenter, givet vad du nu vet om att göra praktik hos Forsen?
Min praktik ute på byggprojektet har gett mig en djupare förståelse i den teori vi fått lära oss i skolan. Att få jobba intensivt på ett byggprojekt en hel sommar gör att man får in ett tänk som kan underlätta de vidare studierna och gör en redo för framtiden. Därför är mitt råd till studenter som har något år kvar i skolan att praktisera en sommar ute på ett byggprojekt för att se hur det ser ut i praktiken och för att kunna lära sig så mycket som möjligt. Hos Forsen har jag fått känna mig unik och fått en möjlighet att utveckla min kreativitet då jag blivit inkluderad i alla moment av projektet.  

Jobbar du redan på Forsen?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor