Våra expertområden

Examensarbete och praktik

Connect

Examensarbete

Är du intresserad av att skriva ditt examensarbete hos oss så välkomnar vi dina idéer och förslag på ämnen du vill behandla. Skriv ner ditt ämnesförslag så tydligt som möjligt och hur du tror att det kan passa in i vår verksamhet. Din intresseanmälan om exjobb kan du skicka till: kajsa.mild@forsen.com 

Praktik
Det finns ett stort intresse för att praktisera hos oss vilket är väldigt roligt. Vi erbjuder praktikplatser vid behov i projekten under hela året och när det finns tillgängliga handledare. Att göra praktik är ett bra sätt att varva din teoretiska kunskap med praktisk erfarenhet.

Om du är intresserad av terminspraktik, skicka din intresseanmälan innehållande brev samt CV till: kajsa.mild@forsen.com. Ange i din ansökan under vilken period du vill göra praktiken. Tänk också gärna igenom vad du vill få ut av din praktik innan du kontaktar oss så blir det enklare för oss att se om vi har något som passar.

Om du är intresserad av sommarpraktik så läggs det ut annonser om detta under lediga jobb när behovet uppstår. Håll därför utkik på vår hemsida på våren (mars) då dessa kommer upp. Vi tar inte emot ansökningar om sommarpraktik via mail utan endast via annons.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Därför trivs vi

"Respekten och kamratskapen kollegor och ledare emellan. Jag blir alltid glad av att komma till jobbet!"

Vårt erbjudande till dig

Våra medarbetare är vår viktigaste är tillgång och ska därför ha det bästa. Här är några exempel på vad vi erbjuder.

 • Du ska må bra

  När tillfälle ges, vill vi att du vilar dig i form, därför erbjuder vi några extra semesterdagar. En annan del i att må bra är att ta hand om kropp och själ. Vi samarbetar med Actiway som har ett smarrigt smörgåsbord av friskvårdsaktiviteter. Vi har också en idrottsförening och en kulturklubb, där vi umgås och har trevligt.

 • Sharing is caring

  Det är tack vare våra medarbetare som vi är ett framgångsrikt företag. Alla omfattas därför av vårt bonusprogram. Vi tar också ansvar som arbetsgivare och ser till att du är rejält försäkrad i nutid, bl.a. med privat sjukvårdsförsäkring, och i framtiden med en förmånlig pensionslösning.

 • En bra start

  Din start hos oss inleds med att du får en fadder, som hjälper dig komma in i jobbet på bästa sätt. Alla nya medarbetare deltar i vår tvådagars introduktionsutbildning på HK i Stockholm, Forsen Way. Det är inte heller ovanligt att du redan innan start har hunnit vara på med en konferens, för att bekanta dig med dina nya kollegor.

 • Ledarskap och utveckling

  En av de viktigaste faktorerna för trivsel är närmaste chefen och vi jobbar hela tiden med kompetensutveckling av både chefer och medarbetare. Oftast hittar vi våra nya chefer internt, så hos oss kan du växa.

Sveavägen 53
113 60 Stockholm Vägbeskrivning info@forsenprojekt.se 08-50 60 04 00 Se sida

Göteborg

Gamla Almedalsvägen 5
412 63 Göteborg Vägbeskrivning info@forsenprojekt.se 031-776 51 00 Se sida

Halmstad

Sperlingsgatan 5
302 48 Halmstad Halmstad Vägbeskrivning info@forsenprojekt.se 035-15 31 30 Se sida

Malmö

Carlsgatan 4
211 20 Malmö Vägbeskrivning info@forsenprojekt.se 040-630 09 10 Se sida

Uppsala

Kungsängsvägen 25, 2 tr
753 23 Uppsala Vägbeskrivning info@forsenprojekt.se 018-430 18 80 Se sida

Jobbar du redan på Forsen?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor