facebook tracking
Våra Expertområden

Hus

Connect
Här bygger vi alla former av hus!

Det kan vara kontor, köpcentrum, sjukhus, muséer, kungliga slott, regeringsbyggnader, spårvägshallar, datacenter och mycket mer. Det kan vara både nybyggnad eller ombyggnad. En del hus är enormt stora och kostar miljarder att bygga medan en del är små ombyggnader av befintliga hus. Forsens roll blir lite olika beroende på genomförandeform, men det är alltid vi som leder projektet och ska se till att vår beställares förväntningar infrias. Till vår hjälp har vi vårt ledningssystem som innehåller mallar och checklistor som ska säkerställa ett kvalitetssäkrat genomförande. Men det viktigaste är att vi genomför våra uppdrag med engagemang och lite jävlar anamma!

Vem söker vi?

Vi söker alltid nya duktiga medarbetare med den rätta inställningen. Forsen måste kunna erbjuda heltäckande projektorganisationer och vi behöver medarbetare med olika bakgrund, utbildning och erfarenhet. Vi söker både generalister och specialister.

Därför trivs vi

"Respekten och kamratskapen kollegor och ledare emellan. Jag blir alltid glad av att komma till jobbet!"

Vårt erbjudande till dig

Våra medarbetare är vår viktigaste är tillgång och ska därför ha det bästa. Här är några exempel på vad vi erbjuder.

 • Du ska må bra

  När tillfälle ges, vill vi att du vilar dig i form, därför erbjuder vi några extra semesterdagar. En annan del i att må bra är att ta hand om kropp och själ. Vi samarbetar med Actiway som har ett smarrigt smörgåsbord av friskvårdsaktiviteter. Vi har också en idrottsförening och en kulturklubb, där vi umgås och har trevligt.

 • Sharing is caring

  Det är tack vare våra medarbetare som vi är ett framgångsrikt företag. Alla omfattas därför av vårt vinstdelningssystem. Vi tar också ansvar som arbetsgivare och ser till att du är rejält försäkrad i nutid, bl.a. med privat sjukvårdsförsäkring, och i framtiden med en förmånlig pensionslösning.

 • En bra start

  Din start hos oss inleds med att du får en fadder, som hjälper dig komma in i jobbet på bästa sätt. Alla nya medarbetare deltar i vår tvådagars introduktionsutbildning på HK i Stockholm, Forsen Way. Det är inte heller ovanligt att du redan innan start har hunnit vara på med en konferens, för att bekanta dig med dina nya kollegor.

 • Ledarskap och utveckling

  En av de viktigaste faktorerna för trivsel är närmaste chefen och vi jobbar hela tiden med kompetensutveckling av både chefer och medarbetare. Oftast hittar vi våra nya chefer internt, så hos oss kan du växa.

Jobbar du redan på Forsen?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor