Åsa Brantberger

Åsa Brantberger

Projektledare/Projekteringsledare – Anläggning

Åsa, beskriv hur en arbetsdag kan se ut för dig?

Min arbetsdag är ofta fylld av möten av olika slag. Jag trivs med att träffa olika människor i min roll som projektledare. Och jag ser det som en stor utmaning att driva möten så att de blir konstruktiva och att alla som deltar ser syftet med mötet.

Det är också intressant att få komma ut och se olika projekt i verkligheten och mer handfast se och lösa olika typer av problem. Mycket samordning sker ju också vid datorn och per telefon. Det gäller att fånga in frågor som kommer upp från olika håll och att se till att inte något ramlar mellan stolarna. Eftersom jag har flera projekt som löper samtidigt har jag ingen fast arbetsplats utan sitter ena dagen hos en beställare, nästa dag hos en annan och tredje dagen kanske inne på vårt huvudkontor. Det gör att mina kollegor består både av mina Forsen-kollegor men också av mina projektkollegor från andra företag.

Vad är det bästa med att jobba på Forsen?

Forsen är ett företag som rymmer en mycket stor bredd på kompetens. Här kan man jobba i stora projekt i en sammansatt Forsen-organisation men lika gärna som ensam konsult i en beställarorganisation. Vi jobbar med alla typer av bygg -och anläggningsprojekt vilket gör att jag som medarbetare kan utvecklas i den riktning jag vill. Variationen av projekt och beställare ger mig möjlighet att prova en ny roll eller en ny typ av projekt om jag vill.

På Forsen bryr vi oss om varandra och har inga murar som hindrar samarbetet. Vi brukar också alltid säga att vi har högt i tak. Det märks bland annat på den öppenhet vi har att ställa frågor om smått och stort till varandra. Ingen fråga är för dum för att ställas och det finns verkligen en angelägenhet i att försöka svara och hjälpa. Det gör att vi trivs och det speglar sig ju också i de fantastiska resultaten i våra medarbetarundersökningar. Det bästa med att jobba på Forsen är att vi har spännande projekt, en bred kompetens och inte minst väldigt roligt på jobbet!

Jobbar du redan på Forsen?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor